Monitoren van brieven- en andere tekstkwaliteit

Castecom & turquoiseKrijgen jouw klanten al prettige, heldere brieven? Die vlot en gemakkelijk weglezen?

Zijn in jouw organisatie

Dat is mooi! Maar… schrijven alle medewerkers zo?

Ik kan het een poosje voor je in de gaten houden.

Ik beoordeel dan zo nu en dan een steekproef aan brieven. Bijvoorbeeld van één of meer afdelingen. Hiervan krijg jij een overzicht. Daarop zie je precies wat er goed gaat en waar nog wat aandacht naar toe moet.

De criteria waarop ik beoordeel bepaal ik samen met jou. Hier vind je een voorbeeld.

Meestal is het genoeg als je het resultaat op het rapport aan je afdeling meedeelt. Maar soms heeft een medewerker wat extra ondersteuning nodig. Misschien is e-coaching dan een goede optie. Gaat het om een groepje? Dan kan ik natuurlijk een training komen geven.